Despre triggers – sunete electronice pe tobe acustice!

Prin montarea unor dispozitive speciale numite triggers, putem face ca setul de tobe acustice să capete sunete electronice dintre cele mai diverse! În acest fel, putem adapta setul nostru oricărui gen de muzică.

Ce sunt triggerele?

Triggerele sunt niște dispozitive speciale (ca niste microfoane) de captare sonoră a vibratiilor produse de fețele tobelor și de către cinele. Ele transformă aceste vibrații sonore in impulsuri electrice, pe care le transmit ulterior către un modul (computer), unde semnalul electric este procesat și mai apoi trimis către difuzoare, unde se transformă din nou în unde sonore. De reținut este faptul ca pe langă triggere, vom avea nevoie și de anumite fețe de tobe și cinele create special pentru acest scop (care nu fac zgomot)!  Interesant, nu-i așa?

Priviți următorul filmuleț:

40.000 de vizualizări în 4 ani!

Doresc să vă anunț cu mare bucurie, că saitul https://cursdetobe.com a adunat in cei 4 ani si 4 luni de existență, peste 40.000 de vizualizari!! 😊 Statisticile arată de asemenea că, de la an la an, numărul vizitatorilor este în continuă creștere, fapt care îmi creează un deosebit sentiment de mulțumire, dorind, odată cu trecerea de acest important prag, să le mulțumesc atât celor care mi-au vizitat saitul, cât și foștilor, actualilor și viitorilor cursanți, pentru interesul deosebit, acordat acestui domeniu! Thank you and keep it up! 🎵🥁🤗 🤘