La mulți ani, Cursdetobe.com !

Exact în urmă cu patru ani, a luat naștere saitul cursdetobe.com . Cu aceasta ocazie, doresc să le mulțumesc atât vizitatorilor, cât și foștilor, actualilor și viitorilor elevi, pentru interes, dăruire, pasiune și încredere! Mulți ani plini de satisfacții și realizări vă doresc, așa cum, de asemenea, doresc ani mulți înainte cursului acestuia, curs la care, prin întreaga dăruire și pricepere de care pot fi eu capabil, am plăcerea să vă învăț tainele acestui deosebit instrument!  Drum On!!! \m/

drummer1

Vasta lume a percutiei

La adresa de mai jos puteți afla tot ce vă interesează legat de tobe, cinele și alte instrumente de percuție (tipuri, sunet, materialul din care sunt confecționate, modul de fabricare, dimensiuni și preturi generale):

https://drummersworld.com

 

Ce am aflat eu azi că mai există pe lumea asta, tot de pe acest sait..:

 

posted by cursuri de tobe | lectii de tobe | cursdetobe.com

Notiuni generale de teorie muzicala

M-am gândit că n-ar fi rău să aflăm astăzi câteva noțiuni generale de teorie muzicală. Aveți mai jos linkul către un sait care permite și download de document, și unde acestea sunt foarte bine explicate, mai ales pentru cei ce se află încă la început. Cu atât mau mult cu cât ele sunt scrise în limba romana:

Coordonare: un studiu eficient și…melodios! – by Gavin Harrison

Gavin Harrison (n. 28 mai 1963 în Harrow, Middlesex, Anglia) este un baterist și percuționist britanic. Este cel mai bine cunoscut pentru activitatea cu trupa britanică de rock progresiv Porcupine Tree căreia i s-a alăturat în 2002. Din 2008 cântă și cu King Crimson.

Gavin Harrison’s Paradiddle Challenge – Drum Lesson

posted by cursuri de tobe | lectii de tobe | cursdetobe.com